на живо

Тази вечер в Шампионска лига

Гледайте най-интересното от турнира в каналите на bTV Media Group

Getty Images/Guliver Photos

Тази вечер ще може да гледате поредните мачове от груповата фаза на “Шампионска лига”, пряко в каналите на bTV Media Group. От 21:45 часа, по bTV Action ще може да надблюдавате срещата Барселона- Байер Леверкузен.

Каталунците излизат в търсене на първа победа в групите на турнира без голямата си звезда Лионел Меси, който е контузен. Въпреки това, сериозни промени в тактиката на Луис Енрике няма да има.

Снимка: Getty Images

След убедителната победа над БАТЕ Борисов с 4-1 в първата си среща , Байер ще се опита да прибави към актива си още точки и от сблъсъка на „Камп Ноу”. Очаква се футболистите на Рогер Шмид да играят по-дефанзивно.

Снимка: Getty Images

В същия час 21:45, пряко по RING, ще можете да наблюдавате завръщането на Жозе Моуриньо на „Ещадио до Драгао” – стадиона в Порто, от който тръгна възхода на „Специалния” , спечелил в кариерата си титлата в „Шампионска лига” с три различни отбора. Там Порто приема Челси. За разлика от предходни сезони, когато Моуриньо твърдеше ,че в отборът му има недосегаеми футболисти ,сега на въпрос колко са те в настоящата селекция на Челси  „специалния” отговори: „Нула”.

Мачът е от особена важност и за Икер Касияс. Вратарят на „драконите” ще запише своя двубой номер 152 в „Шампионска лига” и ще се превърне във футболиста с най-много изиграни срещи в историята на турнира, изпреварвайки легендата на Барселона Шави Ернандес. Порто е спечелил и трите си домакинства през този сезон, а Хулен Лопетеги заяви, че не се заблуждава от слабата форма на Челси в „Премиър Лийг”. Лондончани постигнаха победа в първия си мач в най-комерсиалния футболен турнир с 4-0, но са 14-ти в английското първенство.

Ексклузивно на онлайн платформата VOYO.BG, също от 21:45 часа, ще може да гледате срещите Арсенал- Олимпиакос и Байерн Мюнхен- Динамо Загреб. Коментарното студио „Шампионска лига” с водещ Йордан Георгиев започва в 21 часа.