на живо

Те са тук! Моуриньо, Бейл и Кейн кацнаха във Варна (ВИДЕО)

Звездите на английския гранд спазиха всички противоепидемични мерки на летището

Те са тук! Моуриньо, Бейл и Кейн кацнаха във Варна (ВИДЕО)

738,5 млн. евро (според сайта "Трансфермаркт") и един специален мениджър кацнаха във Варна! Футболният "Тотънм" пристигна у нас след късно вечерта на 4 ноември. 

Английският гранд ще се изправи срещу "Лудогорец" в среща от трети кръг на груповата фаза на Лига Европа. Мачът ще се изиграе в Разград днес (5 ноември).

Охраната на "шпорите" беше солидна. Нито един от футболистите, мениджърът Жозе Моуриньо или някой от щаба му не застана пред българските камери. След като самолетът на тима кацна, всички те се насочиха към автобуса, а след това се настаниха в хотела си в Разград.

Още по време на пресконференцията преди мача, която даде онлайн от Лондон, Специалния загатна, че срещу "Лудогорец" ще използва всичките си звезди. Така че у нас са Хари Кейн, Хюн-Мин Сон, Гарет Бейл и Юго Лорис, които се очаква да започнат като титуляри срещу "орлите".

Моуриньо не скри, че е разучил добре съперника си и дори сравни доминацията на "Лудогорец" в българското първенство (9 поредни титли) с тази на "Байерн" Мюнхен в Германия (8 поредни титли).

Това е втора визита на "Тотнъм" у нас, след като през септември тимът победи трудно "Локомотив" Пловдив в квалификациите на Лига Европа.