на живо

Тенерифе отново посрещна Ивет и Симоне, но този път с... Токио (ВИДЕО)

Дори на имения си ден българката тренира, за да е в отлична форма

Тенерифе отново посрещна Ивет и Симоне, но този път с... Токио (ВИДЕО)

Чаровната българска лекоатлетка Ивет Лалова спази традицията и след коледните и новогодишните празници се отправи към топла дестинация. От профилите в социалните мрежи на спринтьорката и съпруга ѝ Симоне става ясно, че отново са избрали Тенерифе на Канарските острови за място на първия тренировъчен лагер за годината!

Дори навръх имения си ден Ивет не спира да тренира! Все пак ѝ предстои участие за пети път на олимпийски игри! Най-важният спортен форум на планетата беше преместен и вместо през 2020, ще се проведе през 2021 г. Така че няма време за губене!

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova)

Естествено, добре е в подготовката да има и конкуренция. Малко са обаче двукраките, които могат да смогнат на темпото на Ивет. Решението носи името Токио и има 4 лапи и опашка!

Кафявият красавец, порода унгарска визла, се присъедини към Ивет и Симоне през септември 2020 г., дни след като дългогодишният предишен домашен любимец на двойката - лабрадорът Болд, почина.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от S I M O N E C O L L I O OLY (@simone.collio)

Пътуването на семейството до Тенерифе през миналата година беше едно от последните за Болд. Самата Ивет трудно преживя раздялата и използва социалните мрежи, за да се сбогува със своя четириног приятел със сърдечно послание.

Токио обаче бързо запълни празнината в сърцата на господин и госпожа Колио!

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova)

Надяваме се следващите месеци да нямат нищо общо с миналата година, когато Ивет пътува директно от Канарските острови за България, за да бъде с близките си по време на първия период на строги ограничения заради коронавируса.

Този път целта е ясна - за Игрите през лятото българката трябва да е в най-добрата си форма! А Симоне и Токио ще ѝ помогнат!