на живо

Григор Димитров срещу Янович утре, Пиронкова започва с Наваро днес /ВИДЕО/

Най-добрите ни тенисти заедно на турнира в Синсинати

Григор Димитров ще започне срещу двуметровия гигант Йежи Янович на Мастърса в Синсинати с награден фонд 3,079,555 щатски долара. Както и миналата седмица в Торонто, българинът е поставен под №7 в схемата и почива в първия кръг, докато полякът трябваше да мине през квалификанта Теймураз Габашвили като го надигра със 6-4 6-4. Янович има един успех срещу Григор на юношеския Ролан Гарос през 2008-а с 2-1 сета.

Ако преодолее Янович, Григор за втора година поред ще се класира на осминафиналите и ще защити 90-те точки от миналия сезон. Нататък вариантите са Бенето, Гарсия-Лопес, Рола или Уорд. На четвъртфиналите дебнат Вавринка и Чилич, а втори пореден Мастърс полуфинал може да го изправи срещу Джокович или отново срещу Цонга. Джон Иснър отстрани Кевин Андерсон, а напред продължава и италианеца Фабио Фонини.

Съперничка на Цветана Пиронкова в първия кръг е поставената под №16 в основната схема на надпреварата Карла Суарес Наваро.Мачът между двете е първи в програмата на корт №6 в Синсинати и ще започне в 18:00 часа.

Това ще бъде трети мач между Пиронкова и 16-ата в света испанка като Наваро може да се похвали с две победи в предишните им срещи.