на живо

Тервел Пулев стана баща на трети син навръх Благовещение

Боксьорът продължи традицията с имената на български владетели

Facebook

Боксьорът Тервел Пулев и съпругата му Диана станаха родители за трети път. Навръх Благовещение се появи третият им син Самуил.

"Много сме щастливи, че имаме нов член на семейството и по традиция носи име на български владетел. Но най-много съм доволен, че Диана и бебето са в отлично здраве, след като Самуил тази сутрин "дойде" на бял свят! В духа на библейската традиция Благовещение е ден, в който християните почитат майката и грижата й към децата. Това е един от големите празници по време на Великия пост.

Работата и кариерата са важни, но за мен винаги семейството и децата са стояли на първо място! Нямам търпение да ги видя на живо!", написа Тервел.

Снимка: bTV

Тервел продължава традицията с имената на български владетели в семейството си. Първородният му син се казва Калоян (роден 2008 г.), а вторият Аспарух (роден 2016 г.).

В края на 2019 г. Тервел се похвали, че тогава 3-годишният Аспарух вече гордо крачи по боксовия ринг под влиянието не само на баща си, но и на чичо Кубрат. Малкият шампион не отстъпва пред трудностите и сам избира съперниците си, които са с няколко глави по-високи от него! Също така се е научил сам да слага каската си по правилния начин.

И баткото на Аспарух - Калоян, не пропуска тренировки в залата на Пулеви. Дали двамата ще тръгнат по пътя към боксовите върхове? Времето ще покаже!