на живо

Тервел Пулев за Джени Суши: Целува се с още двама, видях поведението ѝ (ВИДЕО)

Не трябва да отдаваме толкова внимание на това, каза боксьорът

Тервел Пулев се прибра в България след 13-ата си поредна победа на професионалния ринг. Боксьорът ни заяви, че срещата с Мич Уилямс в Коста Меса е била ценен опит. По-малкият от братя Пулеви коментира и целувката на брат му Кубрат с американската журналистка Дженифър Равалo. Според него не трябва да отдаваме толкова внимание на случката заради поведението на репортерката, известна още като Кралицата на голото суши.

"Аз не съм виждал Кубрат да излиза с такава силна игра от такива трудни мачове. Той беше много щастлив, виждаше как губи, мина през ада в четвъртия рунд, спечели мача и беше щастлив. След това целувката… направи го, не мисля, че толкова е виновен, но няма да се фокусирам върху това. Само ще кажа, че в последвалото парти, въпросната журналистка дойде и се целува с още двама човека. Не трябва да отдаваме толкова внимание на това. Нямам притеснения относно дела и такива неща. Видях поведението ѝ. Има достатъчно свидетели. Всичко беше ясно", каза Тервел на летище София.

"13-ти пореден успех, за който много се радвам. Смятам, че беше труден противникът и имах нужда от цял мач, за да се изградя, да мина през психологически моменти, да успея да преодолея и себе си. Така набирам наистина опит... Чувствам се идеално, имаше много настроение след мача. Мога да кажа дори, че се забавлявахме, смяхме се. Независимо, че имахме контузии - аз с ръката, Кубрат с над 10 шева. Всичко беше наред"

"Казаха 3-4 седмици, но аз възнамерявам да бъде по-рано махането на шината, за да не отслабва ръката", коментира по-малкият от братя Пулеви.

Тагове:

@