на живо

Тежка контузия и нова загуба. Това ли е краят за Макгрегър в UFC? (ВИДЕО)

Ирландецът бе победен от стария си враг Дъстин Порие

Брутална контузия и нова загуба за Конър Макгрегър в UFC! Това ли е краят на кариерата му в смесените бойни изкуства? Ирландецът бе победен от стария си враг Дъстин Порие в мегасблъсъка от UFC 264 в Лас Вегас. За Порие успехът е втори в трите им мача. Този път обаче победата дойде още в първия рунд, а Макгрегър бе изнесен на носилка, след като счупи левия си глезен.

Макгрегър започна агресивно и опита серия от кикове, на които Порие издържа и отвърна с мощни удари с ръце и лакти. Конър бе притиснат до стената на клетката, след което опита "гилотина", но Порие се измъкна.

Последва кик от Макгрегър, при който той изрева от болка. Кадрите бяха смразяващи - глезенът му се бе счупил. Порие веднага атакува, за да довърши съперника. Секунди по-късно съдията спря мача и обяви Порие за победител с технически нокаут.

Според специалисти, възстановяването на Макгрегър ще отнеме между 9 и 12 месеца. Предвид, че той ще навърши 33 в сряда и вече на няколко пъти намекна за отказване от UFC, бъдещето му в октагона е под въпрос.