на живо

Тихомир Иванов пред bTV: Изпълних целта си (ВИДЕО)

Гледайте бягането на Ивет Лалова на живо от 19:00 ч.

Тихомир Иванов пред bTV: Изпълних целта си (ВИДЕО)

България заема седмото място във временното класиране след първия ден на европейското отборно първенство по лека атлетика във Вараждин, Хърватия. Победи в първия ден на шампионата записаха Ивет Лалова на 100 м, Габриела Петрова на троен скок и Тихомир Иванов на скок височина.

"Идваме от тренировъчни седмици, така че мисля, че се представих доста добре. Това беше моята цел - да взема максимум точки. Исках да пробвам и лимита за олимпиадата, трябва да поработя още малко технически", каза Тихомир Иванов пред bTV след края на своето състезание.

"Предстои ми Диамантена лига в Париж. В остатъка от сезона няма да правим повече стартове, както беше в началото, защото покрих норматив за световното първенство в Доха. От тук нататък ще работим по-целенасочено за Доха", добави скачачът.

Надпреварата във Вараджин завършва днес, като най-интересното от нея можете да гледате пряко на btvnovinite.bg, както и във Фейсбук страницата ни bTV Спорт. В 19:00 ч. ще излъчим на живо бягането на Ивет Лалова на 200 м.