на живо

Тити Папазов: Изпуснахме победата, липсва ни самочувствие (ВИДЕО)

Наско Сираков си тръгна ядосан от ст. "Васил Левски"

Тити Папазов: Изпуснахме победата, липсва ни самочувствие (ВИДЕО)

Акционерът в "Левски" Константин Папазов смята, че "сините" са изпуснали победата срещу ЦСКА, а с това и възможността за повишаване на самочувствието преди важния реванш от полуфиналите за Купата на България срещу "Локомотив" Пловдив във вторник.

Дербито на националния стадион "Васил Левски" предложи много драматични емоции на феновете на двата тима и в крайна сметка завърши 3:3.

"Трябва да коментираме единствено какво предстои. Безсмислено е да се връщаме в миналото. Може да съжаляваме за изпуснатата победа, защото тя щеше да даде допълнителна емоция, и най-важното - награда за всички тези хора, които бяха на стадиона, и които в последните три месеца спасиха "Левски". Аз съм убеден, че те са доволни от съзнанието на момчетата и във вторник реално е мачът, който ще бъде най-голямата награда за тях", каза Папазов след края на срещата.

Мажоритарният собственик Наско Сираков си тръгна ядосан от ст. "Васил Левски" и не пожела да отговори на въпросите на журналистите. Според Папазов, причината за настроението на легендата на "сините" е изпуснатата победа.

"Той (б. ред. - Наско Сираков) е роден победител. Човек, който обича и е свикнал да побеждава... нормално е да съжалява", коментира баскетболният треньор.

"Преди месец този отбор можеше и да не съществува, или трябваше да мине през трета дивизия. Така че трябва да бъдем реалисти, да сме доволни от работата на Георги Тодоров. Най-важното е да се опитаме да вдигнем самочувствието на момчетата, защото колкото изстрадаха феновете, толкова изстрадаха и те. Едва ли сега е моментът да бъдат критикувани. Напротив, те трябва да бъдат окуражавани, защото са част от спасяването", категоричен е Папазов.