на живо

Тити Папазов пред bTV: Подкрепа за Живко Миланов, той е "синьо" сърце (ВИДЕО)

"Показа морал и трябва да бъде запазен за бъдещето. Дали ще остане начело - ще стане ясно съвсем скоро"

Тити Папазов пред bTV: Подкрепа за Живко Миланов, той е "синьо" сърце (ВИДЕО)

Членът на Надзорния съвет на "Левски" Константин Папазов подкрепи треньора в оставка Живко Миланов. В интервю пред bTV той заяви, че Миланов е показал смелост, характер и морал и трябва да бъде запазен за бъдещето. А дали последният ще остане начело на "сините" - ще стане ясно съвсем скоро. Папазов вярва, че съдбата ще предложи хоризонт на Миланов.

"Аз дойдох като човек. Аз съм треньор и в такъв труден момент всеки човек има нужда от подкрепа, от добра дума. С него си говорихме за житейски неща. Това е нашата професия. Дали той ще остане начело е решение, което ще вземат Управителния съвет и Надзорния съвет. Има правила и ред. Аз дойдох не като член Надзорния съвет, а като човек, който е треньор.", заяви Папазов, който се срещна със собственика Наско Сираков и Живко Миланов на "Герена" днес.

"И аз съм бил в подобни тежки ситуации. Нашата професия е хубава, но има своите трудни моменти. Мисля, че Живко е страхотно момче.", коментира наставникът на баскетболния "Левски Лукойл".

"От такъв труден момент се излиза с характер, с Божията помощ, с късмет. Най-важното в нашата професия е да имаш късмет. Смятам, че едно е сигурно - Живко е човек, който е изключително приет от "синята" общност и като такъв мисля, че е възможно да има най-голям кредит на доверие. Обичат го, защото той наистина е с огромно "синьо" сърце!"

"На този свят единственото непоправимо е човешката смърт. Всичко останало е поправимо и така е устроена човешката психика - че човек може да се пребори с всякакви трудности. Не сме намерили решение само как да се върнем от отвъдното."

"Така че светът не свършва - нито ще е първият, нито последният треньор, ако му бъде приета оставката. Важното е, че той показа морал и трябва да бъде запазен за бъдещето, защото той е човек, който с поведението си и с това, че намери смелост и характер да поеме в толкова тежък момент нещата, показа, че има качествата да бъде много добър треньор. Професията изисква да се учиш, да се развиваш ежедневно. Аз вярвам, че на човек като Живко, колкото и да е тежко в момента, съдбата ще предложи хоризонт!", каза още Тити.