на живо

Тити Папазов: Хиндлиян не ми е враг. Ще се разберем (ВИДЕО)

Баскетболният треньор смята, че може да изглади различията си с председателя на НКП

Тити Папазов: Хиндлиян не ми е враг. Ще се разберем (ВИДЕО)

След емоционалната си футболна авантюра, Константин Папазов се завърна там, където е най-силен. Той изведе баскетболистите на "Левски Лукойл" за първа тренировка, като се въздържа от нова конфронтация с организираните фенове.

Членът на Надзорния съвет на футболния "Левски" смята, че може да изглади различията си с председателя на Националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян. През последния дни между двамата хвърчаха обиди от ефира на bTV.

Първо Папазов обяви Хиндлиян за предател, след като стана ясно, че собственикът на "Царско село" Стойне Манолов е дал заем на баскетболния треньор, а част от парите са използвани за изплащане на заплатите на футболистите.

Преди ден път Хиндлиян заяви, отново в предаването "Тази сутрин", че асоциирането на Папазов с "Левски" е позор.

"Степан не ми е враг в никакъв случай. Имали сме много хубави моменти заедно. Доста неистини се изговориха и не искам по никакъв начин да влизаме в спиралата на някакви отговори. Ако аз съм човек на честта, а смятам, че съм такъв, мисля, че на 30-ти обявих нещо и то е повече от ясно. Темата футбол мога да я коментирам единствено и само с Наско Сираков и на Надзорен съвет. Не пред медиите, защото може би съм пречил с моите медийни изяви. Аз не искам по никакъв начин да преча! Господ знае истината. За да са акциите в София, заслугата казах на кого е. Не искам по никакъв начин с никой да се конфронтирам. Не искам по никакъв начин синята общност да се разединява.", каза Папазов пред журналистите в зала "Универсиада".

"Ние (с Хиндлиян) сме големи мъже. Можем да влезем в една стая и да си кажем всичко в очите. Но това е нещо, което ще се случи между нас и няма да бъде достояние на медиите. Дума дупка не прави. Има нещо, което е много по-голямо от нас и това е "Левски", добави членът на Надзорния съвет на "сините".