на живо

Тити Папазов: Ще млъкна за доброто на "Левски" (ВИДЕО)

"Колкото добре свети слънцето, толкова добре ще бъде "Левски", заяви баскетболният треньор

Тити Папазов: Ще млъкна за доброто на "Левски" (ВИДЕО)

Баскетболният треньор Константин Папазов не пожела да разкрие какво са си говорили с ръководителите на "Левски" и феновете на извънредната среща на "Герена", свикана след интервюто на Васил Божков в предаването "Тази сутрин" по bTV.

"За 26 години в българския спорт... за първи път ще ми се наложи да млъкна. Трябва да имаме търпение, за да се случат нещата както трябва, и както вярваме, че ще бъде за добре. Имам уважение към хората, с които бяхме заедно, приехме една позиция и тя трябва да се спазва. Не ме търсете за доброто за "Левски", обърна се Папазов към журналистите.

"Колкото добре свети слънцето, толкова добре ще бъде "Левски". "Левски" винаги ще го има, обещал съм да направим фантастична 111-годишнина", добави той.

Папазов не пожела да коментира къде точно се намират акциите на "сините" - дали в Дубай при Васил Божков, или в България.

Преди няколко дни баскетболният треньор сам изяви желание да лети до ОАЕ, за да преговаря лично с Божков за акциите и да ги върне в страната. 

Финансовият благодетел на "сините" каза пред bTV, че има готовност да продаде акциите на клуба на всеки един "сериозен инвеститор" или да ги подари на феновете, ако по този начин ще спаси клуба.

Какво каза и какво не каза Васил Божков днес.