на живо

Тя каза "да" пред 20 000 зрители (СНИМКИ и ВИДЕО)

Колумбийски футболист предложи брак на приятелката си преди мач на пълен стадион

Футболистът на Депортиво Кали - Луис Калдерон предложи брак на половинката си пред повече от 20 000 фенове малко преди началото на мача с Атлетико Насионал от колумбийското първенство в неделя.

Облечен в черен костюм с вратовръзка, защитникът, който се възстановява от контузия, коленичи по средата на терена, на стадион "Депортиво Кали", отвори червена кадифена кутийка, а в нея се намираше така желания аксесоар за всяка женска ръка - годежният пръстен.

"Обичам тази жена с цялото си сърце и искам всички да го знаят, затова правя всички на този стадион мои свидетели", обърна се към приятелката си Валентина Пара, колумбийският футболист.

Калдерон получи подкрепа в предложението си като 15 от юношите на Депортиво Кали сформираха изречението "Омъжи се за мен". Валентина разбира се каза заветното "Да!" без никакво колебание и без да се замисли.

"Любовта на моя живот, каза "ДА"!! Бог е добър и тази любов е завинаги!", написа Луис Калдерон.

Колумбийският полузащитник получи и още един подарък като отборът на сърцето му спечели мача си срещу Атлетико Насионал, който преди седмица вдигна Копа Либертадорес, с резултат 1:0.