на живо

Тя ли е новото момиче до Григор? (СНИМКИ)

Запознайте се с Ализе Лим

След края на участието на Григор Димитров в Париж остана една загадка. Случайно или не сред зрителите в щаба на българина беше една френска тенисистка – Ализе Лим. Тя изгледа два от мачовете на Григор срещу Марин Чилич и Давид Ферер и определено се вълнуваше повече от всички останали около нея.

Коя е Ализе Лим? 155-та в световната ранглиста, бивша приятелка на един от най-добрите френски тенисисти в момента Жереми Шарди.

Тя сложи край на тази връзка преди броени месеци,което допълнително засилва слуховете за връзка с Григор Димитров. Ализе Лим имаше флирт и с друг френски тенисист- Беноа Пер.

25-годишната Ализе няма сериозни постижения на корта, но е сред любимките на френските медии.

Вчера се появиха снимки на Григор Димитров с друга известна тенисистка Ана Иванович, които участваха в съвместна реклама.

В излязла днес анкета сръбската тенисистка беше избрана за най-сексапилна тенисистка през 2015-та година.Ана Иванович празнува днес своя 28-ми рожден ден!

Ана Иванович изпревари в класацията бившата приятелка на Григор Димитров Мария Шарапова.

Любопитното е, че именно Шарапова стана повод за гневна реплика на Ализе Лим в Туитър, след като рускинята каза, че не познава френските тенисисти Жереми Шарди и Беноа Пер.

Тогава Ализе написа, че Шарапова трябва да увеличи познанията си по мъжкия тенис. Дали сега чаровната французойка няма да намекне нещо подобно на Шарапова?