на живо

Тодор Алексиев: Всичко беше хубаво, докато не спряхме да играем

"Всичко е възможно! Можем да загубим и с 0:3 в реванша", каза посрещачът на "Олимпиакос"

Тодор Алексиев: Всичко беше хубаво, докато не спряхме да играем

Волейболистът на "Олимпиакос" Тодор Алексиев заяви, че причината за загубата на неговия клубен тим от бургаския "Нефтохимик" на четвъртфинал за Купата на CEV, са грешки в собственото поле. 

Гръцкият гранд изненадващо не успя да се справи с домакините, които показаха вдъхновена игра. Въпреки предимството след първия гейм, Алексиев и компания допуснаха обрат и загубиха с 1:3.

"Беше хубаво до един момент, в който решихме, че ще спрем да играем и загубихме мача, който трябваше да спечелим. Допуснахме доста наши лични грешки, но днес беше такъв ден. "Нефтохимик" играха добре, бяха на нашето ниво след третия гейм и ние загубихме", каза Алексиев, който бе приет топло от българската публика.

Той обяви, че ще се завърне в националния отбор за олимпийската квалификация през лятото. Преди това обаче трябва да се съсредоточи върху реванша срещу "Нефтохимик" на 14 февруари в Гърция.

"Трябва да играем нашата игра и да покажем на какво сме способни. Всичко е възможно! Волейболът си е волейбол. Възможно е да загубим и с 0:3", заяви още той.