на живо

Тодор Киселичков: Имаме шансове да спечелим мача с ЦСКА

"По-особен заряд в мен няма, трябва да излезем на терена и да победим", заяви треньорът на ЦСКА 1948

Lap.bg

Треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Киселичков заяви, че футболистите му са достатъчно подготвени и имат шансове да спечелят мача срещу новия носител на Купата на България - ЦСКА.

Двата тима ще се изправят един срещу друг в отложена среща от плейофите на Първа лига. Първоначално мачът беше отменен, а на тима от стадион "Българска армия" му бяха присъдени 3 точки. След това от Българския футболен съюз решиха срещата все пак да се състои.

Снимка: Lap.bg

"Всеки един мач е важен, в случая като треньор искам отборът да победи. Трите точки се дават във всяка една среща, по-особен заряд в мен няма. Трябва да излезем на терена и да победим. Подготвени сме за мача, имаме шансове да спечелим, искам нашите футболисти да се нагласят и да спечелят битката на терена", каза Киселичков преди срещата.

Тодор Киселичков зае поста на треньор, след като Росен Кирилов се оттегли от поста. ЦСКА 1948 няма шанс за четвъртото място. 

Снимка: Lap.bg

"Според мен отборът се представя на прилично ниво, пет момчета направиха дебют, всеки според възможностите си се представиха добре, можеше и в трите мача да сме победители, но завършихме наравно, мога да оценявам времето, в което аз ръководя отбора", заяви той.

На 26 май ЦСКА 1948 гостува на "Лудогорец" в последна среща от сезона.