на живо

Тодоров: Хората, които ни напуснаха или се контузиха, създаваха класата

"Паулиньо няма да го чакам прекалено дълго, ако продължава така", заяви треньорът на "Левски"

Lap.bg

Треньорът на "Левски" Георги Тодоров заяви след победата с 4:1 срещу аматьорския "Партизан" Червен бряг, че "сините" са били отслабени от изходящи трансфери и контузии. Въпреки че изрази задоволство от резултата, наставникът на 26-кратните шампиони разкритикува Паулиньо, към когото отправи предупреждение.

"Аз ще им кажа и на тях, утре като се съберем, защото през първото полувреме не ми хареса поведението. Второто играхме по-добре, може би и домакините се поумориха. Можехме да вкараме и още голове, но не е това най-важното. Важна е играта, старанието, агресията. Хората, които ни напуснаха или се контузиха, създаваха класата в отбора. Сега вече трябва да променим малко нещата.", започна Тодоров.

"Няма да го чакам Паулиньо прекалено дълго. Винаги съм казвал, че е добър футбoлист, но ако продължава така, Маринчо (Марин Петков) ще намира много по-често място в единайсеторката... Робърта беше болен три дни. Стивън Петков е много разпилян и затова пуснах Краев централен нападател... При Станислав Иванов не е треньорска контузия, а взаимоотношения с ръководството."

"Омръзна ми от интриги. Славчев е контузен, замина за Сърбия по негово желание. И в същото време казва, че е тренирал, но никой не го пуска да играe.", каза още наставникът на "Левски".