на живо

Том, Джери и... Тоти (ВИДЕО)

Легендата на "Рома" преобърна дома си заради мишка

В кариерата си легендата на италианския "Рома" Франческо Тоти често се е изправял срещу солидни съперници, всяващи страх. Нерядко е излизал победител. Сега обаче оттеглилият се през 2017 г. футболист води други битки. Последната от тях бе документирана от съпругата му Илари Блази и качена в социалната мрежа "Инстаграм".

В близо 3-минутното филмче Принца на Рим е въоръжен с голяма четка и опитва да улови мишка, нахлула в дома им. В същото време води война и с некооперативната семейна котка на име Паола. Четириногият любимец има желание по-скоро да си играе с натрапника, отколкото да го убива. През това време голямата дъщерята на Тоти - Шанел, е в неприкрит ужас.

В един момент на помощ на Тоти се притичва и синът му Кристиан, който е част от школата на "Рома". Взело пример от баща си, момчето държи в ръка четка за прах.

Накрая обаче и двамата остават засрамени, тъй като мишката се измъква, доказвайки неефективността на тактиката им. Сагата, която съпругата на Тоти описва като режисирана от Куентин Тарантино, очаквано завършва без хепиенд.

"Том и Джери" с участието на Франческо Тоти. Първи и последен епизод: