на живо

Томас Лам от ЦСКА: Мино Райола ме подкрепя в добрите и лошите моменти

Гледайте "Зоря" Луганск - ЦСКА пряко по bTV Action от 19:00 ч. днес (4 ноември)

Познаваме Мино Райола като мениджъра на звездите. Той е човекът, който трябва да ухажвате, ако искате да имате в отбора си футболисти като Златан Ибрахимович и Пол Погба. 

Зад имиджа на безскрупулен агент, интересуващ се предимно от пари, има и добро сърце. За него разкри защитникът на ЦСКА Томас Лам преди мача на своя тим със "Зоря" Луганск в Лигата на конференциите. 

Мача може да гледате днес (4 ноември) от 19:00 ч. пряко по bTV Action.

Райола е мениджър на пристигналия преди няколко месеца на стадион "Българска армия" Лам откакто финландският национал е на 16 години. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Thomas Lam (@thomaslam)

"С него подписах първия си договор с АЗ Алкмаар. След като изгубих баща ми, той се превърна в силната фигура до мен. Подкрепял ме е и в добрите, и в лошите моменти. Говорим си не само за футбол, но и за всичко в живота. Знам, че има много хора, които не го харесват, всеки има право на мнение, но за играчите си той е най-добрият агент, когото може да имате. И също е много добър човек", разказва Лам.

Именно Райола му съобщава за интереса от страна на ЦСКА.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Thomas Lam (@thomaslam)

"Бях в Марбея да тренирам с личния си треньор. Мино ми се обади и ми каза, че от ЦСКА имат интерес към мен", разкрива футболистът.

След кратка справка за тима в Гугъл, той решава да облече червената фланелка. 

"С ЦСКА искам отново да пишем история. Искам да стане шампиони на България. Знам, че ще е много трудно, но вярвам на този отбор и на щаба, знам, че сме способни да се преборим", оптимист е Лам.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Thomas Lam (@thomaslam)

Защо можем да кажем, че историята на защитника започва в Австрия? Как се тренира в школата на един от най-добрите тимове в Нидерландия? И с какво се занимава Лам извън терена? 

Всичко това може да научите в нашето студио преди мача "Зоря" Луганск - ЦСКА от 19:00 ч. по bTV Action днес (4 ноември)!

Тагове:

ЦСКА Томас Лам