на живо

Тенисист под карантина с порноактриса (ВИДЕО)

Приятелката на Бърнард Томич е крайно недоволна от условията

Австралийският тенисист с хърватски корени Бърнард Томич е поставен под строга карантина в Мелбърн, но поне не е сам, а в компанията на приятелката си Ванеса Сиера, която е популярна от специализирана страница за филми за възрастни.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

Сиера е много активна в социалните мрежи, а от началото на карантината не спира да се оплаква на последователите си. Тя не харесва храната, не е доволна, че в стаята има само една тоалетна, а и не може сама да си мие косата.

"Най-лошото на карантината е това, че аз не мия собствената си коса. Никога не съм си мила косата. Просто не го правя. Обикновено фризьорите го правят вместо мен два пъти в седмицата. Това е ситуацията, с която трябва да се справяме", разказва Ванеса във видео, което ни пренася в хотелската стая, която двамата с Томич обитават.

"Освен това има само една тоалетна. Никога не съм ходила по голяма нужда пред Бърнард, не знам какво ще правя. Трети ден е. Не мога да го направя пред него. Не съм преминала тази граница във връзката ни и се надявам да не ми се наложи", продължава тя.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vanessa Sierra (@vanessa5ierra)

Сиера се включи в масовото недоволство на тенисистите от качеството на храната. Двойката опитва да се справи с проблема, като харчи по 200 долара дневно за доставка на храна отвън.