на живо

Томов е спокоен за свободата си: "Обвинението е антиконституционно!" (ВИДЕО)

Акционерът в ЦСКА попита: "Ще обвинят ли Домусчиев, че издържа Лудогорец?"

Ладислав Цветков

Александър Томов няма никакви притеснения относно изхода на делото, което се води срещу него за присвояване в особено големи размери от Кремиковци. Прокуратурата поиска 7 години затвор за Томов и още 2 лица, но според главния акционер на ЦСКА всичко ще завърши успешно за тях:

„Делото ще завърши със стратегически успех за нас. Обвинението е антиконституционно. Ако имаше проблем Прамод Митал е щяло да ни обвини. Умишлено нито един от индийците не е поканен като свидетел. Няма увреждане на ЦСКА и Кремиковци. Това са не само законни сделки, а тези сделки са в интересите на двете дружества. Нищо ново от преди 7 години. Тогава е имало поръчка някой да бъде нарочен, избрали са нас и продължават по един и същ начин. Няма нови факти. Само се протака."

Александър Томов отново изтъкна, че е жертва на политическа поръчка, която идва от властимащите към 2008г.

Той направи аналогия между Лудогорец и начина, по който се издържа клуба от една страна и финансовите операции, за които е обвиняем от друга:

"Днес подобно обвинение срещу г-н Домусчиев, че той дава пари на Лудогорец от своите заводи, може ли да мине? По същия начин преди години Митал искаше да помогне на ЦСКА. Давал е пари за ЦСКА, плащал е за ЦСКА“