на живо

Това ли е мигът на Хамес Родригес?

Гледайте Кадис - Реал М тази вечер от 23:00ч. пряко по bTV Action!

Тормозеният от контузии Реал М гостува на Кадис в първи мач от 1/16 финалите за Купата на Краля, който ще можем да гледаме на живо по bTV Action в сряда от 23:00ч.

Реал има проблеми с куп футболисти с травми, а освен тях Рафа Бенитес е решил да даде почивка на звездното трио "BBC" - Бейл, Бензема и Кристиано Роналдо.

В следствие на това очакванията са в диригент на мадридчани да се превърне Хамес Родригес. Колумбиецът по всяка вероятност ще започне титуляр и ще опита да убеди Бенитес, че заслужава по-често титулярно място. Дотук Хамес е изиграл едва 5 мача като титуляр, а в Шампионската лига въобще не е помирислвал терен.

Атаката на Реал се очаква да бъде водена от Хесе Родригес, а по-крилата най-вероятно ще действат Лукас Васкес и Иско.

Треньорът не е взел в групата за Кадис: Роналдо, Бензема, Бейл, Модрич, Навас, Данило и Кроос.

На вратата на Реал ще застане Кико Касия, който преди няколко сезона игра именно за Кадис и имаше сладко-горчив опит. В първия си сезон той помогна на отбора за изкачване в Сегунда дивисион, но 12 месеца по-късно, отново с негово участие тимът изпадна.

Последният път, когато Кадис игра в Примера загуби и двата си мача с Реал - 1:3 и 1:2. В момента "жълто-сините" са на трето място в Сегунда Б, което е третото ниво на футбола в Испания.

22 хилядният стадион Рамон Де Каранса ще бъде пълен. Вие гледайте Кадис - Реал тази вечер от 23:00 пряко по bTV Action!