на живо

Това ли е новата на Григор? (СНИМКИ)

Спрягат Ализе Лим за дамата в сърцето на българския тенисист

Instagram

Мастилото от статиите за раздяла между Григор Димитров и американската певица Никол Шерцингер все още не е изсъхнало, а таблоидите вече показаха новата любима на българина. 

Става дума за 256-та в световната ранглиста Ализе Лим. Причина за слуховете стана снимка, на която се вижда как французойката и Димитров вечерят в компания, но седят един до друг. 

Това не е първият път, в който медиите свързват Григор с 26-годишната парижанка. След раздялата с Мария Шарапова, отново Лим беше спрягана за нова любима на българина. 

 

même pas tombée

A post shared by Alizé Lim (@alizelim) on

Тогава тя беше седнала в ложата на Димитров на Мастърс турнира в Париж и доста разпалено окуражаваше българина в два поредни мача - срещу Марин Чилич и Давид Ферер.

Красавицата дълги години имаше връзка със своя сънародник и колега Жерами Шарди, но двамата се разделиха през 2015 г. От тогава фигурира и скандалът ѝ с Мария Шарапова. Бившата номер 1 заяви, че не е чувала за Шарди и друг френски тенисист - Беноа Пер. Лим пък я подсети, че и двамата тогава бяха преди Димитров в ранглистата.

В своята кариера французойката няма спечелена титла. Победила е в 257 мача и е загубила 231 от своите срещи.