на живо

Традицията е спазена: Златан с подарък за стотици хиляди евро

С него шведът зарадва... себе си

Instagram

Златан Ибрахимович в момента е под карантина, тъй като тестът му за COVID-19 беше положителен, но това не му пречи да си угажда с феноменални подаръци. 

На 3 октомври шведът стана на 39 години и по традиция си подари нов... автомобил. Футболистът се похвали с придобивката в социалните мрежи с красноречивото послание: "Честит рожден ден, Златан!".

 
 
 
View this post on Instagram

Happy Birthday to Zlatan

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Новото попълнение в гаража на атрактивния Златан е марка "Порше 911". Тъмночервеният "звяр" (цвят "черешов металик" по официални данни) ускорява от 0 до 100 км/ч само за 3,8 секунди, като максималната скорост, която развива е 304 км/ч. Произведени са само 992 бройки от него, като притежателите могат да комбинира с... часовник в същия цвят. Не се съмняваме, че скоро ще видим шведа с такъв.

Бърза справка в интернет показва, че за автомобила Златан е отделил близо 200 000 евро. 

Като това не е първият такъв подарък за Ибрахимович. За 38-ия си рожден ден той се оборудва с "Ферари" за доста по-нескромните 2 млн. долара.

 
 
 
View this post on Instagram

Happy Birthday to Zlatan

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

В своя гараж футболистът има още няколко автомобила - "Волво", "Мазерати" и "Ауди". Шведът инвестира средства и в няколко "Ферари"-та, които бяха произведени в ограничено количество и само за колекционери.