на живо

Тренто се изравни с лидера "Перуджа"

Лесен успех срещу "Падуа”

legavolley.it

"Тренто" победи "Падуа" с 3:0 гейма (в отделните части 25:23, 25:18, 25:16) в мач от волейболното първенство на Италия. Така отборът на Анджело Лоренцети се върна към победите и се изравни по точки с лидера "Перуджа", който обаче е с мач по-малко.

През цялата първа част играта от двете страни на мрежата бе напълно равностойна. Водачеството в гейма непрекъснато се сменяше, но в заключителните моменти опитът на "Тренто" си прилича.

През следващите два гейма домакините показаха по-голямо желание за победа. Тимът на Анджело Лоренцети изпълняваше много по-ефективен начален удар, а от там работата на блокадата бе далеч по-лесна.

С днешната победа "Тренто" постигна 18-ти успех в шампионата и се изравни по точки с лидера "Перуджа" поне за следващите 24 часа. "Падуа" остава на 7-ата позиция с 32 точки и мястото на отбора в плейофите все още не е сигурно.

Снимка: legavolley.it

Утре от 19:00 ч. по RING Матей Казийски ще продължи устрема на "Калцедония Верона" по пътя към топ 4 с мач срещу "Милано".

По същото време безплатно и без регистрация на сайта btvnovinite.bg можете да проследите срещата между "Монца", в чиито редици е капитанът на националния отбор Виктор Йосифов, и лидера в класирането "Перуджа".