на живо

Треньорът на "Берое": Ситуацията ни е тежка, но трябва да дадем всичко от себе си (ВИДЕО)

Гледайте "Берое" - "Академик" Пловдив от 17:30 ч. по RING, VOYO.BG и онлайн на btvnovinite.bg

Треньорът на "Берое": Ситуацията ни е тежка, но трябва да дадем всичко от себе си (ВИДЕО)

С група от едва девет човека "Берое" се изправя срещу "Академик" Пловдив днес от 17:30 ч. в първи полуфинал от финалната четворка на Деласпорт Балканска лига. Мачът ще бъде излъчен на живо по RING, VOYO.BG, както и онлайн на btvnovinite.bg.

Треньорът на старозагорци Любомир Минчев има доста проблеми с контузени играчи, но вярва, че ако баскетболистите му дадат максимума от себе си, ще се класират за финала в четвъртък.

Снимка: bTV

"Истината е, че ситуацията ни е много тежка. Не го казвам, за да се оправдавам. Точно в края на сезона стана възможно най-лошо. Независимо от моментното ни състояние и от потенциала, не трябва да изглеждаме обречени, както беше в последните ни мачове. Трябва да дадат (баскетболистите) максимума от себе си", каза Минчев пред екипа на bTV в Израел.

"Берое" загуби последните си пет мача срещу "Академик" Пловдив във всички турнири: "Нищо не се знае. Една серия, било то негативна или положителна, може да се прекъсне", добави треньорът на старозагорци.

Другият финалист ще бъде определен от срещата между израелските "Гилбоа Галил" и "Апоел Холон" от 20:00 ч. Финалът ще бъде на 29 април от 20:00 ч., а мачът за бронза - преди това от 17:30 ч.