на живо

Треньорът на Цървена Звезда: Не съм впечатлен от Лудогорец

От клуба са се надявали на жребия в Нион да им се падне именно разградският тим

www.crvenazvezdafk.com

Старши треньорът на сръбския Цървена Звезда - Миодраг Божович коментира предстоящата среща с Лудогорец в третия предварителен кръг на турнира Шампионска лига.

В интервю за фен сайта на "червено-белите" 48-годишния специалист заяви, че от ръководството на клуба са се надявали на жребия в Нион да им се падне именно разградския тим, както и реваншът да се играе в Белград.

"Вярно е, че спортният директор Блажо Раосавлевич ме изпрати в Швейцария с желанието да се паднем срещу Лудогорец и първият ни мач да е в България. Но щеше да е много неприятно, ако трябваше да се изправим срещу другите ни потенциални противници - Виктория Пилзен, Залцбург, Копенхаген, Бате Борисов", каза Божович.

"Лудогорец имат добри играчи, няколко бразилци и двамата българи - Дяков, който може и да не е българин, името му звучи като от руски проиход, и вратарят Стоянов."

"Гледах първият им мач срещу Младост Подогорица. Не съм впечатлен. Все пак Младост са един от най-слабите отбори в квалификациите, ако не и най-слабият", завърши треньорът на "червено-белите".

Първият мач от третия предварителен кръг на Шампионска лига, между Лудогорец и Цървена звезда, е на 26 юли на стадион "Лудогорец Арена" в Разград.