на живо

Треньорът на "Титоград": Невинаги фаворитите побеждават

Драголюб Джуретич застана начело на тима в началото на предсезонната подготовка

Треньорът на черногорския "Титоград" - Драголюб Джуретич, е уверен в успеха на своя тим срещу ЦСКА, въпреки че не е в ролята на фаворит. Двата отбора се изправят един срещу друг в първия квалификационен кръг на Лига Европа. Мачът е на 9 юли и може да го гледате пряко от 20:00 ч. по bTV Action и на VOYO.BG.

"Очаква ни много тежка работа срещу ЦСКА, който е големият фаворит на хартия. Отборът от София има доста по-голям бюджет от нашия, има добър състав, нямат проблемни позиции, въпросът е да изберат титулярите за Лига Европа. Това, че Люпко Петрович им е съветник е достатъчно показателно за качеството на отбора. Но пък футболът е интересен именно защото невинаги фаворитите побеждават. Не трябва да се страхуваме. Целта е да покажем максимума, да се борим от първата до последната минута. Вярваме, че това ще бъде достатъчно, за да им развалим плановете", каза Джуретич пред Sportklub.rs.

Той пое тима в началото на подготовката за новия сезон. Преди това беше начело на "Зета", като успя да изведе най-младия отбор в Черна гора до третото мястото в крайното класиране.

През изминалите седмици "Титоград" се раздели и с доста от титулярите си. В София младите футболисти ще бъдат предвождани от новото попълнение 36-годишният Радомир Джалович. Той пристигна в тима преди дни, като преди това е носил фланелките на "Риека" и "Цървена звезда".