на живо

Тухел: Тръгвам си, ако ще ме питате дали ще спечелим Шампионската лига

ПСЖ разгроми "Реал" Мадрид с 3:0

Reuters

Треньорът на "Пари Сен Жермен" Томас Тухел бе доволен след категоричната домакинска победа над "Реал" Мадрид с 3:0 на старта на Шампионската лига. Още в началото на пресконференцията след мача обаче той заяви, че ще си тръгне, ако някой го попита дали тимът му ще спечели турнира.

"Първо искам да предупредя, че ако някой ме попита, дали ще спечелим Шампионската лига, веднага си тръгвам", започна германският специалист.

"Това беше едно отлично отборно представяне от наша страна с и без топка. Хубавото е, че момчетата работят здраво всеки ден и искат да стават още по-добре. Днес го показаха, но не е лесно да го правят на всеки три дни."

"Бяхме без Неймар, Мбапе и Кавани, но това може би донякъде ни помогна за този мач, защото всички казваха, че без тях не можем да бъдем фаворити и това свали от напрежението. Естествено, хубаво е да имаме такива играчи в отбора си и те ни липсваха."

"Винаги е трудно да победиш "Реал" Мадрид. Те са топ отбор. Необходим е и малко късмет, какъвто ние имахме днес. Мисля, че заслужено спечелихме, защото играхме с повече енергия и желание. Имахме трудни моменти, но привържениците ни помогнаха. Първият гол беше много важен", каза Тухел.