на живо

Турицов: Няма да отделяме време на съперника, а на нашата игра

"Надявам се да зарадваме хората с офанзивен и красив футбол", каза футболистът на ЦСКА

Турицов: Няма да отделяме време на съперника, а на нашата игра

Футболистът на ЦСКА Иван Турицов разкри, че "червените" ще се фокусират върху собствената си игра, а не върху тази на "Зоря" Луганск за мача от третия кръг на Лигата на конференциите. Срещата е утре (21 октомври) на националния стадион "Васил Левски".

"Имаме още ден и половина, в който да се подготвим. Няма да отделяме толкова много време на съперника. За нас е важно ние да покажем добрата си страна. Независимо дали съперникът е променен отпреди, е важно да спечелим мача. Щом някой отбор е достигнал до тук, няма как да е слаб. Няма да подценим нито един отбор. Винаги може да се получи изненада и ще направим така, че да спечелим и да не се затрудним", заяви пред bTV Турицов.

Снимка: Lap.bg

През сезон 2019/2020 именно "Зоря" отстрани ЦСКА в третия кръг на квалификациите за груповата фаза на Лига Европа. За това "червените" ще търсят своеобразен реванш. До момента тимът има 1 точка в актива си - от равенството с "Бодьо Глимт". В първия си мач в групата ЦСКА загуби от "Рома" в Рим.

"Във всичките мачове се борихме да спечелим максимума, не се получи. ЦСКА играе винаги офанзивен футбол. Зависи от резултата, от съперника. Но ще покажем добра страна и се надявам да зарадваме всички хора с офанзивен и красив футбол", заяви Турицов.

Снимка: Lap.bg