на живо

Турски секссимвол открадна сърцето на Дилета Леота

Джан Яман и красавицата не крият връзката си

Instagram

В италианския футбол звездите на терена са много! Но една дама с микрофон засенчва всички. 

Дилета Леота - сочена за може би най-красивата спортна водеща в света, винаги е предизвиквала интерес. Личният ѝ живот трудно остава тайна и е следен под лупа от милиони.

До скоро всички в Италия шушукаха, че блондинката има интимна връзка със звездата на "Милан" Златан Ибрахимович. Двамата отрекоха подобно нещо и заявиха, че са само познати, които работят заедно в рекламна кампания.

И за да е още по-карегорична, Дилета показа новия си любим. Той е турски актьор, носи името Джан Яман и е познат от сериала "Свободен дух", който се излъчва по bTV Lady.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Блондинката изглежда изключително щастлива на снимките, които публикува в социалните мрежи за радост (или тъга) на своите над 7,4 млн. последователи.

Дилета и Джан яздят коне и се упражняват в стрелбата. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

След като обявиха, че са заедно, двамата са преследвани постоянно от папараците. 

Джан Яман е на 32 години и отскоро живее в Италия. След като завладя сърцата на зрителките в Източна Европа, той се надява да придобие популярност и на Запад. В Италия дамите не останаха безразлични към дипломирания юрист. На Ботуша той продължава да се занимава с кино. Местна продуцентска компания му се довери да изиграе Сандокан в екранизацията на романа на Емилио Салгари.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Diletta Leotta (@dilettaleotta)

Дилета пък е свързвана с доста мъже в Италия, но публично е потвърждавала само една своя връзка - с боксьора Даниеле Скардина, с който бяха заедно от 2019 до 2020 г.