на живо

У дома: Ще се справи ли ЦСКА с коравия "Бодьо Глимт"? (АНКЕТА)

Гледайте мача от втория кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите днес по bTV Action от 19:00 ч.

Пред собствената си емоционална публика, с надежди за добро представяне и за първа победа през сезона в европейските клубни турнири. ЦСКА излиза срещу "Бодьо Глимт" от Норвегия във втория кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите. 

Гледайте мача пряко по bTV Acton от 19:00 ч. днес (30 септември)!

Кой ще победи в мача ЦСКА - "Бодьо Глимт"?

Европейските клубни турнири се завръщат по българските футболни терени с мача на ЦСКА с норвежкия шампион "Бодьо Глимт". Срещата може да бъде от решаваща важност за крайното класиране в групата, така че зарядът ще е огромен. 

"Червените" имат зад гърба си не само силна мотивация и желание да прибавят 3 точки към актива си, но и своята атрактивна публика. Феновете със сигурност няма да пестят сили и ще подкрепят любимците си до последния съдийски сигнал.

Снимка: Lap.bg

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов също разчита на това. След като преди дни тимът му спечели дербито с "Левски", наставникът беше категоричен, че футболистите му преследват още една победа, но този път на европейска сцена. 

"Очаквам добра игра, да се противопоставим на противника по най-добрия начин, да надделем и да спечелим мача", заяви Младенов на пресконференцията преди мача. 

Снимка: Lap.bg

Младенов няма да може да разчита на Яник Вилдсхут, който получи червен картон при гостуването на ЦСКА на "Рома" и злополучната загуба с 1:5. Мено Кох, Тибо Вион и Бисмарк Чарлс са трайно контузени. 

От другата страна на терена ще застанат норвежците, които гарантирано не идват с идеята, че със сигурност ще загубят. "Бодьо Глимт" все пак вече имат 3 точки в актива си след победата с 3:1 над "Зоря" Луганск в първия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите.

Тимът е лидер в първенството на страната си с 3 точки пред боеца в Шампионска лига - "Молде" и след 20 изиграни мача.

Ще успеят ли "червените" да зарадват привържениците си с победа? 

Гледайте ЦСКА - "Бодьо Глимт" пряко по bTV Action днес (30 септември). Мачът започва в 19:45 ч., а студиото ни с много интересни репортажи и гости - точно в 19:00 ч.!

В каналите на bTV Media Group може да гледате:

"Реал Сосиедад" - "Монако" - мач от Лига Европа, 19:45 ч., пряко по RING
"Селтик" - "Байер" Леверкузен - мач от Лига Европа, 22:00 ч., пряко по bTV Action
"Тотнъм" - "Мура" - мач от Лигата на конференциите, 22:00 ч., пряко по RING