на живо

Уайлдър готви "погребението" на Фюри с по-лек костюм (ВИДЕО)

Американецът вече няма да има оправдание при загуба...

Twitter

Светът е притаил дъх в очакване на третия мач между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. Този уикенд двамата отново ще се боксират за световната титла в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC), а американецът се надява да си върне пояса, който британецът му отне при последната им среща през 2020 г.

Снимка: Reuters

Бронзовият бомбардировач бе нокаутиран от Циганския крал в седмия рунд, а след срещата Уайлдър обвини костюма си за поражението. Той твърдеше, че облеклото му е било прекалено тежко - около 20 кг, и това се е отразило на представянето му.

Сега обаче Уайлдър няма да може да използва този довод при загуба, тъй като новият му костюм, с който ще се появи в залата в Лас Вегас, е "значително по-лек".

Снимки на новото творение на дизайнера Космо вече циркулират в социалните мрежи.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cosmo & Donato (@cosmoanddonato)

"Ще бъде значително по-лек. Няма да има никаква драма. Изглежда страхотно. Той беше толкова щастлив. Костюмът му пасва идеално", разкри дизайнерът пред таблоида TMZ Sports.

"Той (б. ред. - костюмът) е в червено и черно като от нигерийско племе. Червеното означава погребение - мачът ще бъде погребението на Тайсън Фюри", добавя Космо.

Снимка: Reuters

Фюри упрекна Уайлдър за поведението му след последния им мач. Циганския крал е убеден, че тези оправдания го правят да изглежда слабохарактерен, по-малко мъж и по-лош боксьор, защото, "когато загубиш, трябва да го приемеш и да продължиш напред".

Третият сблъсък между Фюри и Уайлдър ще бъде излъчен на живо по RING, Voyo.bg и сайта btvnovinite.bg на 10 октомври от 6 ч. сутринта българско време. Боксовата гала започва два часа по-рано.