на живо

Уайлдър и Фюри преди "най-голямото събитие в бокса в последните 50 години"

Бронзовия бомбардировач иска да изравни постижението на своя идол Мохамед Али и да го надскочи

Уайлдър и Фюри преди "най-голямото събитие в бокса в последните 50 години"

Двама боксови великани в дългоочакван сблъсък! Тайсън Фюри срещу шампиона в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) - Дионтей Уайлдър! Или иначе казано (и потвърдено от тях) - най-голямото боксово събитие в последните 50 години. 

След като първият мач помежду им през 2018 г. завърши изненадващо наравно, двамата са готови да зарадват публиката с нокаути този път! Срещата може да гледате пряко по RING от 4:00 ч. сутринта българско време в нощта на 22 срещу 23 февруари.

"Чувствам се добре. Радвам се, че виждам толкова много хора тук. Готови ли сте за война? На тренировките направих всичко както трябва. Тук съм от 10 седмици. Направо горя от нетърпение. Подготвен съм за всичко, което ще ми предложат. Нямам търпение да дойде събота. Ще бъде най-големият боксов мач в последните 50 години в тежка категория. Ние сме двама мъже, които залагат всичко на карта! А най-големите победители ще са феновете, защото и двамата имаме какво да губим. Ще бъде зрелище!", обеща Фюри.

Снимка: Instagram

Британецът още веднъж заяви категорично, че ще нокаутира своя съперник във втория рунд.

"Нямам търпение да покажа класата си, като го нокаутирам. След това ще го поздравя за добрата работа, която е свършил. Чувството от сега е страхотно. Това ще е моята 11-а защита на титлата. Ще се изравня с моя идол в бокса - Мохамед Али. След като победя Тайсън Фюри, след като го нокаутирам, ще мога да застана до Мохамед Али. И след това ми предстоят още велики неща. Искам да имаме един шампион, абсолютен шампион в тежка категория. Това преследвам. Нямам търпение да го постигна и да изпълня целите си. Да покажа на феновете какво значи да си велик!", закани се от своя страна Уайлдър.

Мачът ще се проведе на американска земя - в Лас Вегас, и е предвиден в 12 рунда.

Гледайте реванша между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри в 4:00 ч. сутринта в събота (22 февруари) срещу неделя (23 февруари) пряко по RING.