на живо

Уайлдър предупреди Тайсън Фюри: Чувствам се като убиец (ВИДЕО)

Не ме питайте за Джошуа, той е страхливец, отсече Бронзовия бомбардировач

Трансформирах се в убиец и се чувствам като такъв, обяви Дионтей Уайлдър преди дългоочакваната битка срещу Тайсън Фюри. Американецът, популярен с прякора си Бронзовия бомбардировач, държи световната титла на Световния боксов съвет, проведе открита тренировка в Калифорния. Сблъсъкът му с британеца е насрочен за 1 декември.

Уайлдър демонстрира чудесна форма и заяви намерение да продължи перфектната си серия от 40 победи и нито една загуба. "Чувствам се прекрасно, мисленето и тялото ми се промениха из основи", подчерта Дионтей.

Американецът не крие намерението си да се изправи срещу шампиона на WBA, IBF и WBO Антъни Джошуа. Преговорите между двата щаба бяха замразени през юни, след като на британеца се наложи да излезе за задължителна защита срещу Александър Поветкин.

След като победи руснака с нокаут през септември, Джошуа обяви именно Уайлдър за своя избор №1. Антъни вече е резервирал легендарния стадион "Уембли" за 13 април 2019 г., но съперникът още не е уточнен.

"Не искам никой да ме пита за Джошуа. Той се прояви като страхливец и това е всичко. Нямам никакво послание за него. Насочил съм всичките си мисли към Тайсър Фюри", обяви Уайлдър.

Тагове: