на живо

Уайлдър заговори за трети мач: Ще се въздигна като феникс от пепелта (ВИДЕО)

Бившият шампион с изявление в социалните мрежи

Reuters

Бившият шампион в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Дионтей Уайлдър намекна, че предстои трети мач срещу Тайсън Фюри. Във видеообръщение в социалните мрежи американецът заяви, че ще се "въздигне като феникс от пепелта".

Уайлдър загуби мача реванш срещу британеца и пояса след технически нокаут в седмия рунд. Първата среща между двамата през 2018 г. завърши с равенство. 

В договора обаче фигурира клауза, според която загубилият във втората среща може да поиска трета. Изказването на Уайлдър навежда на мисълта, че такъв предстои.

"Вашият крал е тук и няма да ходя никъде. Войната тепърва започва! Аз съм кралят, който никога не се предава и ще се боря до смърт. Аз съм войн, аз съм силен и ще се завърна! Изпращам цялата си любов към вас", заяви Уайлдър.

"Ще си върна титлата. Ще се завърна! Кралят ви е в страхотна форма и ще се въздигне като феникс от пепелта. Ще се видим след няколко седмици", добави още той.

Очакваше се Уайлдър да прибегне до реванш с Фюри. Щабовете на двамата трябва да уговорят условията, мястото и датата на провеждане на мача, като се смята, че той ще се състои през лятото на 2020 г.