на живо

Уанда Нара за Икарди: Имам всичко, ако съм с него

Блондинката и футболистът са отново заедно

Instagram

Футболно-любовната драма между Мауро Икарди от "Пари Сен Жермен" и съпругата му и негов агент Уанда Нара приключи. Двамата остават семейство, а проблемите явно остават зад гърба им. 

Поне за това свидетелства последната публикация на блондинката. Тя прекъсна мълчанието си по темата и показа снимка със съпруга си. Текстът към нея беше категоричен - последните трудности са накарали Уанда за разбере колко много обича съпруга си. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Wanda nara (@wanda_icardi)

"Снимките, които качвах в последните месеци, показваха колко сме щастливи. Бях много наранена от случилото се. Всеки ден исках развод от Мауро. Когато той разбра, че няма връщане назад, ми каза, че не можем да продължаваме по този начин и ако това е начинът да сложим край на болката, трябва да го направим. Отидохме при адвокат. След два дни Мауро прие всички условия и подписахме споразумението. На следващия ден той ми написа писмо, каквото никой не ми е писал: “Дадох ти всичко и сега имаш всичко. Надявам се да си щастлива, защото това ще направи щастлив и мен.

Тогава осъзнах, че да имам всичко всъщност е нищо, ако не съм с него. Сигурна съм, че този труден период, през който преминаваме, ще заздрави връзката ни и семейството ни. Най-важното е, че и двамата имахме свободата да приключим 8-годишната си история, но уморените ни от плач души избраха да сме един с друг. Обичам те, Мауро Икарди", пише блондинката. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от (@mauroicardi)

Според таблоидите Уанда изгонила своя съпруг, защото видяла в телефона му съобщения от аржентинската актриса Чайна Суарес. Футболистът дори пропусна мача на ПСЖ срещу "Лайпциг" в Шампионската лига, защото пътува до Италия, за да изглади семейните си проблеми. 

Нара, която преди това беше съпруга на най-добрия приятел на Икарди и негов бивш съотборник Макси Лопес, явно е оценила усилията. По-наблюдателните им фенове не пропускат на отбележат, че двамата отново се следват в социалните мрежи.