на живо

Уейн Рууни в нокаут след домашен бокс!!! (ВИДЕО)

Медиите в Англия: Можеше да се убие!

БГНЕС

Уейн Рууни проснат в несвяст на мраморния под в кухнята си - с тази снимка излиза днешното издание на английския вестник Sun. Снимката е само част от видео, заснето в дома на нападателя на Манчестър Юнайтед, в което се вижда как той се боксира с приятеля си и играч на Стоук Сити - Фил Бардсли.

Предполага се, че случката се състои ден след загубата на Манчестър Юнайтед от Суонзи на 21 февруари. На клипа се вижда как двамата играчи започват да се боксират уж на шега, но по някое време напрежението се покачва. В един момент Рууни е покосен от левачката на Бардсли и пада в нокаут на мрамора. Главата му пък се разминава на сантиметри от ръба на бар-плота.

Видеото е разпространено от The Sun on Sunday:

За медиите във Великобритания обяснимо това днес е тема Номер 1. Новината излиза точно преди важния мач на Юнайтед с Тотнъм, а главно действащо лице е капитанът на националния отбор на Англия. Само след няколко дни Рой Ходжсън свиква "Трите лъва" за мачове с Литва и Италия.

Според анализаторите на неделните футболни "тоук-шоута" постъпката на Рууни е най-малкото безотговорна, като той е можело да си докара далеч по-сериозна контузия, а защо не и да се убие.