на живо

Уил Григ - звезда без дори минута в игра на Евро 2016 (ВИДЕО)

Нападателят на Северна Ирландия е резерва, но феновете му посветиха песен

Ако сте гледали първите два мача на Северна Ирландия на Евро 2016, вероятно сте чули песента за един от нападателите, който все още няма записани игрови минути на първенството. Става дума за Уил Григ.

25-годишният футболист се радва на небивал интерес от страна на привържениците. Може и да не играе, но те постоянно пеят песен за него, която се казва "Уил Григ е огън, защитата ви е ужасена!".

Тя е измислена от фен на Уигън, след като Григ вкарва 28 гола за тима и помага за завръщането в Чемпиъншип. Шон Кенеди решава да застане пред камерата си у дома и да преобразува песента "Freed From Desire" на Гала в "Will Grigg is on fire"

Привържениците на Северна Ирландия пеят въпросния хит от началото на Евро 2016, докато нападателят си стои на резервната скамейка.

Днес, на официалната пресконференция преди Северна Ирландия – Германия, централният защитник на Бундестима Матс Хумелс отговори на въпрос на журналист дали е ужасен от предстоящия сблъсък с „огненения” Уил Григ:

„Обичам истории като тези. Песента също много ми харесва, но не съм ужасен. Надявам се, че след мача ще мога да си сменя тениската с Уил Григ.”