на живо

"Ултрас Левски": Гнусни неща се случват по високите етажи

"Всеки загубен час е пирон в нашия ковчег", пишат привържениците

"Ултрас Левски": Гнусни неща се случват по високите етажи

Привържениците на "Левски" от фракцията "Ултрас Левски", видяха в последните събития около клуба доказателство за недостойни постъпки "по високите етажи".

Вчера (13 май) фактическият собственик на 86,6% от акциите на "сините" - Георги Попов, който е приближен до бизнесмена Васил Божков, ги джироса на министър-председателя Бойко Борисов. Той от своя страна отказа да ги вземе. 

Така собствеността на "Левски" остава неизяснена, а клубът продължава да е в тежко финансово състояние. 

От "Ултрас Левски" заявиха още, че се надяват тази криза да обедини феновете и да ги върне на стадиона, когато това стане възможно.

Те призоваха и да се използва платформата за дарения. Това са единствените приходи, които "сините" може да отчетат в последните месеци, след като компанията на Божков за лотарийни игри няма възможност да влага средства в "Левски".

"Събитията от последните 2 седмици доказаха колко гнусни неща се случват на високите етажи и докато се водят поредните безобразни игри на гърба ни, всеки загубен час, всеки загубен ден е пирон в нашият ковчег. Вярваме, че всичко това, което ни се случва от началото на 2020 година ще е повратен момент във фенското ни съзнание и ще накара максимално много хора да изпълняват изконния си фенски дълг, а именно безрезервна подкрепа на трибуните и активно участие във всякакви мероприятия, свързани с клубa - масово посещение на мачове, масово купуване на абонаментни карти, масово разграбване на стока от официалния фен-магазин на стадион "Георги Аспарухов". Надяваме се и съвсем скоро да бъде пусната програмата за членство към клуба, каквото уверение имаме от Павел Колев", пише в съобщението на "Ултрас Левски".