на живо

Ултраси на ПСЖ: Клубът никога няма да бъде катарски!

"Парк де пренс" осъмна с обидни надписи към ръководството

Reuters

Феновете на "Пари Сен Жермен" няма как да скрият разочарованието си от отпадането на тима на осминафинал в Шампионската лига. Днес (14 март), почти седмица след загубата от "Реал" Мадрид, стадион "Парк де пренс" осъмна с надписи срещу ръководството на тима. 

"ПСЖ никога няма да бъде катарски", "Париж е наш" и "Леонардо/Насер стоите далеч от нас" са най-леките обиди, които ръководството и футболистите могат да прочетат.

Феновете недоволстват от управлението на спортния директор Леонардо и президента, представител на катарските собственици - Насер Ал-Хелайфи. Последният се забърка в скандал именно в реванша срещу "Реал", загубен с 1:3. Тогава той понечи да влезе в съдийската стая и заплаши реферите. 

Катарска компания взе мажоритарния пакет акции на ПСЖ през 2011 г. От тогава тимът е 7-кратен шампион на Франция, но няма големи успехи в европейските клубни турнири, освен загубения финал в Шампионската лига през сезон 2019/2020. 

Въпреки че в последния кръг на френското първенство парижани победиха "Бордо" с 3:0, звездите - Лионел Меси, Неймар и Килиан Мбапе бяха силно освирквани от феновете. 

Тагове:

ПСЖ