на живо

Отново упрекнаха Мейуедър в самохвалство, той се снима с 2 млн. долара (ВИДЕО)

Боксьорът отговори на критиците в типичния си стил

Флойд Мейуедър записа името си в историята на бокса със златни букви. Завърши своята професионална кариера с 50 победи и нито една загуба. Американецът обаче продължава да се хвали прекалено със заработените милиони, а това идва в повече на специалистите и следват критики. 

Фукащият се Флойд веднага отговаря на тях, като този път... се снима до планини от 100-доларови банкноти на обща стойност около 1.8 млн. долара.

Мейуедър публикува видео в "Инстаграм", на което позира с голям златен ланец, часовник "Арнолд Шварценегер" от лимитирана серия и най-голямата чанта "Шанел". Боксьорът насочи вниманието на феновете и към прилежно подредени банкноти от по 20 долара на стойност 200 хил.

Флойд написа: "Това слушам в продължение на 23 години: "Мейуедър се хвали с колите, бижутата, именията, жените, дрехите и парите си". Ето какво ви казва Мейуедър: "Радвам се, че вече над две десетилетия ме нападате, вместо да прекарате това време в оставяне на своя собствена следа"

"Веднъж казах, че най-шумният в залата всъщност е най-слабият", добавя боксьорът.

"Приятно ми е да се хваля с придобитото по честен път. С това, че съм един чернокож, измъкнал се от бедността. Не ми пука какво мислите... Пускайте фойерверките!", завършва тирадата си американецът.

Смята се, че богатството на 42-годишната боксова легенда възлиза на между 700 млн. и 1 млрд. долара.

Последното появяване на ринга за Мейуедър бе в края на миналата година, когато той с лекота свали на земята младия японски кикбоксьор Теншин Насукава и заработи 9 млн. долара за само 140 секунди.

Тагове:

@