на живо

Усмихнатата Ивет пита: За какво мечтаете?

Надеждата е важна за българската лекоатлетка

Instagram

За какво мечтаете във времето, в което нищо не е сигурно и е препоръчително да си стоим вкъщи?

Въпросът е от чаровницата на българския спорт - Ивет Лалова. 

Тя не спира да се усмихва в социалните мрежи и да разкрива как преминава през тежките времена. А тайната е, че винаги носи в душата си зрънце... надежда. 

И днес Ивет се надява, че скоро животът ще се върне към обичайната си скорост и пъстрота, ще се намери решение за проблема, с който света се бори в момента, а тя... Тя ще може отново да мрънка по летищата, а след това да бяга на пистата така, че да носи радост не само на себе си, а и на всичките си почитатели.

Та, за какво мечтаете? 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

I woke up with hope. Така започна денят ми. С едно зрънце надежда в мен, което си пробива път, също както слънчевите лъчи навън в момента. Може би е заради бавно настъпващата пролет и прекрасния ден. Може би е надежда за намиране на решение за това, с което целия свят се бори в момента. Може би е желание живота ни да се върне към обичайната скорост и пъстрота. Може дори да е моето безкрайно желание пак да бягам, да пресичам финални линии, да пътувам и мрънкам по летища и самолети, че съм изморена и пак да бягам на другия ден... Това и била моята движеща сила винаги, това е и сега. Нищо не се е променило. Вие за какво мечтаеге в момента? Какво ви държи силни? ♥️ Ph by @enchonaydenov for @eva_magazine

Публикация, споделена от Ivet Lalova-Collio (@ivet_lalova) на

bTV призовава: останете си вкъщи!

Тагове:

Ивет Лалова