на живо

Възелът се разплита на "Анфийлд"

Всички мачове от 22 ч. - на живо в безплатно комбинирано предаване на платформата Champions TV

Getty Images

Тази вечер ще се изиграят последните мачове в четири групи на Шампионската лига. Предстоят осем сблъсъка, а най-интересният ще е на "Анфийлд", където "Ливърпул" приема "Наполи" в мач, който ще разплете възела в най-тежката трета група.

И мърсисайдци, и неаполитанци имат шансове за директните елиминации, а на "червените" им трябва победа с 1:0 или с повече от два гола разлика, за да продължат напред. 

В другия мач от групата "Пари Сен Жермен" гостува на "Цървена звезда", като изненади този път на "Райко Митич" не се очакват. В момента класирането в трета група е следното: "Наполи" с 9 точки, ПСЖ - 8, "Ливърпул" - 6 и "Звезда" - 4.

В първа група за първото място се борят "Атлетико" Мадрид и "Борусия" Дортмунд. Германският отбор гостува на монегаските, които са последни, а "Брюж", който ще играе в Лига Европа напролет, е домакин на "дюшекчиите".

Снимка: Getty Images

Във втора група се води битка за 1/8-финалите. "Барселона" вече се класира, а на второ място са "Тотнъм" и "Интер" с по 7 точки. Англичаните гостуват на "Камп Ноу", докато "нерадзурите" приемат последния в класирането ПСВ Айндховен.

В четвърта група 1/8-финалистите са ясни. "Порто" е непоклатим на върха с 13 точки, а "Шалке о4" е втори с 8. Интрига обаче има за третото място, даващо право на участие в Лига Европа. Там битката е между "Галатасарай" и "Локомотив" Москва.

Снимка: Getty Images

Всички късни двубои в Шампионската лига ще бъдат излъчени на живо в комбинирано предаване на онлайн платформата Champions TV. Гледайте ги безплатно и без регистрация на btvnovinite.bg. Началото е 21:50 ч.

Късни двубои от 22 ч: "Ливърпул" - "Наполи", "Цървена звезда" - ПСЖ, "Монако" - "Борусия" Дортмунд, "Брюж" - "Атлетико" Мадрид", "Барселона" - Тотнъм", "Интер" - ПСВ Айндховен.