на живо

В "Академик Бултекс" изгладиха противоречията (ВИДЕО)

Баскетболният тим представи новия си треньор

В "Академик Бултекс" изгладиха противоречията (ВИДЕО)

Баскетболният "Академик Бултекс" Пловдив представи новия старши треньор на мъжкия си отбор. Това е досегашният помощник Йордан Янков, който е и зет на президента Васил Врачев. Той заменя Асен Николов, който става главен треньор на детско-юношеската школа.

Задачата на Асен Николов е да подобри селекцията в академията на пловдивчани. На въпрос как ще контролира и санкционира зет си Йордан Янков, ако работата му като наставник не е задоволителна, Врачев отговори така:

"Няма да се стига до лично решение мое. Мисля, че всички тук имаме равни права и всеки би си казал мнението, когато някой не си върши работата. Включително и на мен – правят ми се забележки, когато сбъркам."

"Сигурен съм, че ще правя грешки. Но затова ще разчитам на всички хора около мен да ми помагат и да можем да ги разрешаваме най-бързо.", заяви Янков.

"Щом съм на масата, значи няма драма. Относно новата работа - най-вече ще се опитам да помогна на останалите треньори в школата.", допълни новият главен треньор на клубната ДЮШ - Асен Николов.

Община Пловдив и основният спонсор застават зад новите рокади и назначения в "Академик".

Тагове: