на живо

"Сутйеска: Мачът с "Левски" е нашият връх

Черногорците гостуват на "сините" в четвъртък

Полузащитникът на черногорския "Сутйеска" Милош Вучич заяви в интервю, че тимът му няма да се предаде и ще се опита да отстрани "Левски" в първия квалификационен кръг на Лига Европа.

"Сините" приемат черногорския си съперник в четвъртък от 20:00 ч. на "Георги Аспарухов", а реваншът е след седмица.

"От този мач може само да спечелим. Никой не очаква от нас да постигне нещо, но може да опитаме. В такава ситуация нищо не можеш да изгубиш, само може да спечелиш. Мачът с "Левски" е върхът в нашите кариери до момента. Европейските мачове са различни и трудно може да се прави прогноза. Трябва да бъдем внимателни, тъй като играем срещу класен съперник", каза халфът.

"Не познавам никой от играчите на "Левски", но мога да кажа, че това е добър отбор. От българските клубове отлични резултати на международната сцена прави отборът на "Лудогорец."

"Мислим само за първия мач в София, който е и първи за нас за сезона. Ще бъде добре, ако започнем с добър резултат. Уважаваме "Левски", който несъмнено е фаворит, но не се страхуваме. Те не са страшилище. Важното е в първия мач да играем със самочувствие и вяра в силите си. Знам, че е по-лесно това се каже, отколкото да се направи, но това е единственият начин, ако искаме да постигнем успех."

"Левски", също като нас, иска да премине в следващия кръг. Българите имат ясна цел, но такава имаме и ние. Ключът към успеха е в дисциплинираната игра в двата мача от сблъсъка. Мотивирани сме, имаме желание и се надяваме да имаме и малко късмет. Очаквам тежък мач, но се надявам на добър резултат в София, с който да запазим шансовете си за краен успех", завърши играчът на "Сутйеска".