на живо

В ЦСКА са спокойни: Половината ни работа е свършена (ВИДЕО)

"Не трябва да подценяваме "Адмира Вакер", каза Божидар Чорбаджийски

В ЦСКА са спокойни: Половината ни работа е свършена (ВИДЕО)

Футболистите на ЦСКА заминаха спокойни към Австрия за мача-реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа. С аванс от 3 гола в първата среща, "червените" ще се изправят срещу "Адмира Вакер" в четвъртък (2 август), за да определят кой от двата тима ще играе в следващия етап на квалификациите.

"Половината от работата е свършена. Трябва да излезем с едно добро самочувствие и единственото, което не трябва да допускаме е едно подценяване от отбора на "Адмира", но мисля, че ако сме сериозен отбор, това не трябва да става", каза на летище "София" Божидар Чорбаджийски.

ЦСКА няма да може да разчита на наказаните Николай Бодуров и Кристиян Малинов, които участваха в бой с футболистите на "Рига" след края на срещата от първия кръг.

"Като цяло ние сме отбор, който оттук нататък можем единствено да спечелим с участието си в Европа. От нас зависи докъде може да стигнем и се надяваме това да бъде колкото се може по-напред. Мисля, че сме сработени. Може би ще се усети отново липсата на 2-3 основни футболисти, знаете за наказаните ни състезатели, но както казах конкуренцията в нашия отбор е на много добро ниво. Сработени сме и трябва да продължаваме да работим", коментира още футболистът на "червените".