на живо

В лагера на Лудогорец: "Настана време за мъже !" (ВИДЕО)

Българският шампион замина за Молдова уверен в успеха срещу Милсами

В лагера на Лудогорец: "Настана време за мъже !" (ВИДЕО)

В лагера на Лудогорец изразиха увереност в крайния успех срещу молдовския Милсами и класирането за третия квалификационен кръг на Шампионската лига, въпреки загубата с 0:1 в първата среща.

„Трябва да бием с поне 2:0. През лятото си тръгнаха основни футболисти и е трудно да сглобим качествен състав. Имам подкрепата на ръководството и продължаваме да работим, за да постигнем целите", категоричен бе треньора на разградчани Бруно Рибейро.

Изпълнителният директор на българския шампион Ангел Петричев заяви на летище София преди отпътуването за Молдова, че ръководството на клуба има пълно доверие на треньора Бруно Рибейро.

„Отиваме единствено за победа, защото това е единственото, което ни устройва. Историята на Лудогорец помни и три пъти поред да сме падали и след това да сме се вдигали, така че е време за мъже. Очевидно е, че отборът не се намира в най-добрата си форма, но с мъжество може да се постигне крайният резултат“, сподели Петричев.

При евентуално продължаване в следващата фаза Лудогорец ще срещне победителя от двойката Шкендербеу и Крусейдърс. Първата среща между двата състава завърши с 4:1 в полза на албанския шампион, в чийто редици е и национала Венци Христов.