на живо

В "Левски" се готвят за мащабен ремонт (ВИДЕО)

Бившите съблекални на детско-юношеската школа първи ще бъдат реновирани

В "Левски" се готвят за мащабен ремонт (ВИДЕО)

В "Левски" ще изграждат не само отбор, а и инфраструктура, а първата крачка е обновяването на бившите съблекални на детско-юношеската школа.

В момента сградите са в много лошо състояние и дори са опасни. Очаква се обаче до 10 дни те да придобият приятен вид, а точно от там да започва футболния път на младите таланти. 

Ремонтът на стадион "Георги Аспарухов" е планиран и е част от мащабния проект за обновяването на инфраструктурата. В него е включено и изграждането на два нови изкуствени терена и възстановителен център.

"Футболният клуб не е само представителния отбор. В началото на юни започнахме една реформа, която не е само административна, но и в детско-юношеската школа. За мен и за собствениците на "Левски" това е най-важният приоритет заедно с първия отбор, разбира се. В нея се направиха доста промени. Има нов директор, нов методист. Най-важното е инвестицията в новата инфраструктура, която се нуждае от драстично подобрение, за да може да изискваме от треньорите и от децата да се забавляват, докато тренират в "Левски" и в същото време да се изграждат като футболисти, които притежават необходимите качества, ако не да заиграят в клуба, то поне да заиграят професионален футбол. Другата ни важна цел е тази школа да изпълнява социална функция и да изгражда и добри хора, които притежават ценности и обичат клуба", заяви изпълнителният директор Павел Колев.

Очаква се ремонтът на съблекалните да завърши в близките 10 дни.