на живо

В "Локо" Пловдив разчитат на силна фенска подкрепа срещу "Спартак"

5500 билети за мача са продадени до момента

В "Локо" Пловдив разчитат на силна фенска подкрепа срещу "Спартак"

"Локомотив" Пловдив се завръща в европейските клубни турнири и ще разчита на пламенната подкрепа на своята публика за добър резултат в първия си мач.

Пловдивските "железничари" ще играят отново в Лига Европа след като в квалификациите за сезон 2012/2013 отпаднаха от холандския "Витес". Предизвикателството този път няма да е по-леко. "Локо" се изправя срещу "Спартак" Търнава директно във втория квалификационен кръг на същия турнир, а в първия си мач на 25 юли носителите на Купата на България са домакини. 

"Противникът си има своя сила, знаем, че са физически добре подготвени. Има някои неща, с които ни притесняват, но се надявам да ги неутрализираме и да покажем, че сме по-добри", каза треньорът Бруно Акрапович.

"Настроението в отбора е чудесно. Тренираме усилено. На подготовката също положихме доста усилия, така че се надявам утре да успеем да се поздравим с победа", добави Димитър Илиев.

Разпродадените билети за мача до момента са 5500, като "Спартак" Търнава също ще разчита на агитка. Очаква се в Града под тепетата да пристигнат около 300 фена от Словакия.